LETKIS – Letkan ikioma lettu- ja vohvelijauho on kesän hittituote

Torstaina 19.6., kun Letkan kesäkahvila taas avasi ovensa, tupa täyttyi moneen kertaan kyläläisistä ja lomalaisista. Aika monen kassiin sujahti Rutalahden nuorisoseuran tämän kesän uusi kylätuote, LETKIS -lettu- ja vohvelijauho. Mikä sen parempi paikallinen kesätuliainen – sitä saa vain Letkakahviosta! Jauhoseos on valmistettu Samuli ja Maire Huikon kasvattamista ja jauhamista kaurasta, ohrasta, rukiista ja speltistä. Speltti on ”salainen ase”, joka erottaa sen muista vastaavista. Maire opasti avajaispäivänä Tytti Rautiota ja Hilma Auvilaa vohvelien paistossa. To-su 3.8. saakka  klo 11-17 Letkakahviossa voi käydä herkuttelemassa ja ostamassa tuotteita myös mukaan. Ja tietysti tanssien ja muitten tilaisuuksien aikana. Kahvilassa on myös pieni kansallispuiston opastuspiste.