Rutalahden nuorisoseura on Vuoden nuorisoseura 2014 Keski-Suomessa

Rutalahtelaisilla oli mieluisa tehtävä hakea komea pysti ja kunniakirja Vuoden nuorisoseura -tunnuksina Keski-Suomen Nuorisoseuragaalassa Keljon Tapiolassa 21.3. Seura on valittu maakunnan parhaaksi myös vuosina 2006 ja 2007. ”Rutalahden nuorisoseura on aktiivinen toimija omalla alueellaan eikä vuosien saatossa ole jämähtänyt paikoilleen vaan on ideoiva ja monipuolista toimintaa toteuttava”, luki palkinnon perusteissa. Päätunnustuksen lisäksi Leila Backman ja Liisa Liias saivat erityismaininnan mediavaikuttamisesta. ”Erityisesti kotisivujen hoidosta on kantautunut paljon kiitosta ja kehuja media-alan ammattilaisiltakin”, luki kunniakirjassa. Ylimmässä kuvassa kymmenhenkinen Rutalahden porukka komean pokaalin haussa. Keskikuvassa Liisa Liias sai mediapalkinnon. Alakuvassa seuran komea kunniakirja.