”Rutalahden neljä vuodenaikaa” -valokuvanäyttely avattu ja kilpailu ratkennut

Koskikaran koulun ja nuorisoseuran yhteistuumin järjestämä lasten ja nuorten valokuvakilpailu ”Rutalahden neljä vuodenaikaa” on ratkennut ja noin sata kuvaa on esillä valokuvanäyttelyssä Suojarinteellä. Hankkeen ideoijana, kouluttajana, tuomarina ja rahoittajana toimi eläkkeellä oleva opettaja Seppo Kinos, joka itsekin harrastaa valokuvausta. Hienon kuvamateriaalin jatkokäyttö on vielä mietinnässä, mutta ainakin kyläsivujen sähköisinä postikortteina niitä tullaan näkemään, kenties muutenkin.

Isoimpien sarjan (13-18v.) kolme parasta olivat: 1. Salla Saari, Salo   2. Aleksi Liias, Rutalahti 3. Ellinor Lönngrèn, Tukholma. Alakouluikäisten sarja 1. Hilma Auvila, Rutalahti 2. Ninni Vuorkoski, Rutalahti 3. Kalle-Oskari Tarkkanen, Rutalahti ja alle kouluikäisten sarjan 1. Antti Rautio, Rutalahti 2. Sini Mäkinen, Rutalahti 3. Elo Strömberg, Päiväkunta

Kannattaa käydä näyttelyssä katsomassa hienoja kuvia!