Siivoustalkoot kesäkelissä

Vauvapyyhkeet viidelle uudelle vauvalle!

Rutalahden kylä siivottiin yhdessä ma 9.5. Koululaiset keräsivät roskat tienvarsilta ja illalla kylänväki haravoi rannan, siivosi jätepaikan ja ns-talon ympäristön. Mankin Ritu porukoineen uudisti Suojarinteen keinun puunsuoja-aineella. Työväkeä piisasi lämpimässä kevätillassas. Illan kruunasi uusien kyläläisten muistaminen. Rutalahteen talon rakentaneille tai ostaneille annettiin tervetuliaislahjaksi kyläkirja. Perheet Komaro, Lindholm, Ilomäki ja Löfgren pääsevät lueskelemaan Rutalahti-juttuja iltapuhteinaan. Kylärannalla muistettiin myös viittä uutta vauvaa eli Elias Mäkistä (yläkuva vas.) ja Jare Löfgreniä (yläkuva oik.) sekä Emma Salosta ja kaksospoikia Antton ja Alexi Auvilaa. Kyläpäällikkö Tarkkasella oli miellyttävä tehtävä jakaa Rutalahti-vauvapyyhkeet kylän pienimmille (alakuva).