Suurta luokkakokousta 2.7. 2011 valmistellaan porukalla

Heinäkuun toinen päivä vietetään Rutalahdessa suurta luokkakokousta. Ensimmäisenä kutsuvieraslistalla ovat ”Rutalahden koulun ja Markus-sedän kaurapuuron kasvattamat”, eli 1950-luvulla tai aiemmin kyläkoulua käyneet. Tulevina vuosina kutsun saavat seuraavat vuosikerrat. Lapsuuskylässä on tapahtumia koko lauantaiseksi päiväksi niin ”koululaisille” kuin heidän perheilleenkin. Nyt ollaan ”kadonneen jäljillä” ja etsitään entisiä koululaisia. Kuvassa tunnistusurakassa Samuli Huikko, Martti ja Helena Auvila, Ilona Huikko, Teuvo Viljanen ja Kalevi Puttonen. Seuraa päivän valmistelua näiltä sivuilta tai lähetä sähköpostiosoitteesi suuriluokkakokous@gmail.com , niin saat täsmätietoa. Kerro päivästä entisille koulukavereillesi! Suuri luokkakokous on osa Koskikaran koulun 130-vuotisjuhlavuotta. Juhlapäivä on jo 28.3.2011. Jos sinulla on mitä tahansa Rutalahden kouluun liittyvää materiaalia: luokkakuvia, koulukäsitöitä, aapisia, kouluvihkoja tai vaikka koulureppu, ota yhtetyttä koululle. Sivupalkista pääset tapahtuman omille sivuille.