Luontotreffit | La 6.7. klo 15-19 (25 €)

Tervetuloa mukaan erilaisille treffeille – luontoon!

Aika: La 6.7.2019 klo 15.00 – 19.00
Paikka: Kokoontuminen Letkaliiterillä (Koskelantie 56, 41710 Rutalahti)
Hinta: 25 € / osallistuja treffeille + ruokailu 10 €, kahvit 5 €
Ruoka sisältää salaatin, rutalahtipyttiksen, sämpylän ja veden, ravintola Rysästä voi ostaa muita juomia (rutalahtipyttis sis. perunaa, porkkanaa, sipulia, palvilihaa, spelttiryynejä, kermaa ja mausteita)

Jos olet suurin piirtein 35 – 60 -vuotias ja etsit ihmistä elämääsi tositarkoituksella, mutta sopiva pilke silmäkulmassa, niin tämä tapahtuma voisi olla juuri Sinulle. Uusien tuttavuuksien lisäksi pääset kokemaan upean Koskikaran kierroksen Rutalahdessa.

Leivonmäen kansallispuiston ystävät ry ja Rutalahden nuorisoseura järjestävät Luontotreffit Joutsan Joutopäivien yhteydessä lauantaina 6.7. Leivonmäen kansallispuistossa Rutalahdessa.

Kierrämme Koskikaran kierroksen (3,5 km) samalla tutustuen toisiimme. Letkaliiterillä odottaa herkullinen päivällinen ja halutessasi voit jatkaa iltaa Letkaliiterin tansseissa.

Osallistujamäärä on rajallinen, sillä tapahtumaan tavoitellaan suurin piirtein tasamäärä pareja. Pyrimme kuitenkin saamaan kaikki halukkaat mukaan.

Lisäksi on mahdollista ostaa liput illan Letkaliiterin tansseihin.

Miten?

  1. Ilmoittaudut mukaan sirkku.majori@gmail.com viimeistään 6.6.2019
  2. Osallistuminen vahvistetaan tapahtumajärjestäjän toimesta kaikille ilmoittautuneille kesäkuun alkuviikolla. Samalla kaikille mukaan mahtuneille toimitetaan tarkemmat lisätiedot tapahtumasta.

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Tapahtumassa toimii normaali ulkoiluvaatetus sekä sateen varalta myös vedenkestävää vaatetusta. Päivän aikana liikutaan hieman kivikkoista ja juurakkoistakin polkua, joten sen mukaiset kengät (esim. ulkoilukengät, lenkkarit). Maasto on helppoa, joten normaalia peruskuntoa kummempaa ei tarvita.Samalla on oiva mahdollisuus osallistua myös Letkaliiterin tansseihin klo 20.30 alkaen. Tansseissa esiintyy orkesteri Helminauha. Lippuja voi varata etukäteen, mutta niitä on saatavilla myös tapahtumapäivänä. Treffeille osallistuneille pieni alennus lipun hinnassa.