Kuvia kylältä

Maaliskuun seurapiiri (10.3.)

28 seurapiiriläistä kokoontui tuttuun tapaan Suojarinteelle. Tällä kertaa keskustelua käytiin diabeteksestä, josta luennoimassa olivat diabeteshoitaja Johanna Kinnunen ja muistihoitaja Marja Immonen. Kahvitusvuorossa olivat Helena Auvila ja Laila Toivonen. Komeat pullat oli leiponut Jouko Tarkkanen.

Naistenpäivä (8.3.)

Aurinkoisen viikonlopun kunniaksi jäälle ajettiin perinteisen hiihdon latu Rutalahden rannasta Päiväkunnan reunaa pitkin Pätiänsaaren korkeudelle. Naistenpäivänä oli tarjolla myös makkaratulet. Oli hiihtäjiä ja motoristeja, kaikille riitti tilaa!

Laskiaissunnuntai (23.2.)

Tämän vuoden laskiaisena Rutalahdessa ei ollut lunta, joten laturetkeä ei voinut edes ajatella. Sen sijaan perheitä kutsuttiin ulkoilemaan omatoimisesti Kylärannan suuntaan. Siellä Nuorisoseura tarjosi makkaraa ja mehua.

Taivas on ihanan sininen, mutta lunta ei tosiaan näy.

Seurapiiri (11.2.)

34 seurapiiriläistä kokoontui  Suojarinteelle kuulemaan vierailijamme   Terho Jalosen kokemuksia ja ohjeita lintuharrastuksesta; mm. lintujen tunnistamisesta, seurannasta, kantojen vaihteluista, rengastamisesta, ruokinnasta ym. aiheeseen liittyvästä. Vilkkaan keskustelun myötä sai itse kukin vastauksen mielessään olleeseen asiaan. Kiitos vielä keran Terholle ja seurapiiriläisille tosi antoisasta tilaisuudesta!

Geokätköilijöiden villasukkatanssit (1.1.2020)

Suojarinteen tanssilattiaa tampattiin tanssin tahtiin villasukat jalassa 1.1. geokätköilijöiden järjestämässä villasukkatansseissa. Töppöset laitettiin liikkumaan Usko Lahtisen säestyksellä.

Päivän aikana Suojarinteen kahviosta sai myös kahvia ja pullaa, joka vetikin kyläläisiä kokoontumaan ja tapaamaan tuttuja.

Päivän aikana oli mahdollisuus tutustua myös geokätköilijöiden toimintaan ja muutama kävijä innostuikin harrastuksesta liittymällä geokätköilijöiden jäseneksi. Yhteensä tapahtumaan osallistui noin parikymmentä henkeä.

Nuorisoseuran johto vaihtui (1.1.2020)

Syyskokouksessa 11.11.2019 Rutalahden Nuorisoseura valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Pirjo Onnelan. Pirjo on toiminnut aiemmin seuran taloudenhoitajana jo useiden vuosien ajan ja ollut myös pitkään johtokunnan jäsenenä.

Vanhoina jäseninä johtokunnassa jatkavat Matti Auvila, Mika Nevalainen, Annamari Pirinen, Timo Pohja ja Kirsi Tarkkanen. Uusina jäseninä aloittavat Paula Pyhälä-Liljeström ja Tomi Väyliö.