Letka 2018

Keppihevosten esteratsastuskilpailut

Keppihevosten esteratsastuskilpailut klo 13 alkaen. Kilpailijoiden osallistumismaksu paikan päällä 2€

Lisätiedot:
Mari Rytkönen 050 304 9303

 

Juhannusaatto: Kinojake

Uuden sukupolven tanssiorkesteri jonka ammattitaitoisessa käsittelyssä tutut klassikkokappaleet muuntautuvat sujuvasti tanssittavaan muotoon. Koe humpat, tangot ja swingit nuorekkaalla ja erilaisella otteella.

Liput ovelta 17 €, ennakkoon vähintään viikkoa ennen 15 €. Osta ennakkolippu täältä

Katso keikkatunnelmia: Kinojake

60-luvun ilta: Steeples & Berit

Steeples on viihdyttänyt popin ja rokin ystäviä jo 60-luvulta asti, nykyisellä kokoonpanolla jo yli 20 vuotta. 60-luvulla myös uransa aloittaneen Beritin tunnetuimpia iskelmähittejä ovat mm. ”Sinä olet hän”, ”Sattuma kuljettaa” sekä ”Preerian keltainen ruusu”.

Liput ovelta 16 €, ennakkoon vähintään viikkoa ennen 14 €. Osta ennakkolippu täältä (liveto.fi)

Semmarit

HUOM! Konsertti on sisätiloissa!

Semmarien eli Seminaarimäen mieslaulajien musiikki ei ole perinteistä kuorolaulua, vaan heidät tunnetaan rohkeasti eri musiikkirajoja rikkovana ja oman soundinsa luoneena show-kokoonpanona.

Liput ovelta 23 €, ennakkoon vähintään viikkoa ennen 20,50 € (ilman  kuljetusta) tai 28 € (sisältää bussikuljetuksen Jyväskylä – Letka – Jyväskylä). Osta ennakkoliput täältä (liveto.fi).

Huom! Vapaaliput eivät käy tähän iltaan.

Katso keikkatunnelmia: Semmarit

Tommi Soidinmäki & Vastakaiku

Tommi Soidinmäki on vuoden 2004 tangokuningas, jonka jälkeen ura on vienyt miestä myös teatterilavoille. Tanssilavoilla häntä säestää ammattilaisista koostuva Vastakaiku-orkesteri.

Liput ovelta 16 €, ennakkoon vähintään viikkoa ennen 14 €. Osta ennakkolippu täältä (liveto.fi)

Katso keikkatunnelmia: Tommi Soidinmäki

Erika & Danny

Danny nähtiin ensimmäisen kerran Letkalla vuonna 1967 ja pitää hallussaan Letkan kaikkien aikojen lavaennätystä vuodelta 2014. Nyt valovoimainen showmies ja iskelmälaulaja nousee lavalle yhdessä Erika Vikmanin kanssa, joka tunnetaan vuoden 2016 tangokuningattarena. Yhdessä kaksikko tarjoaa nostalgiaa, 60-luvun rokkia, finnhittejä ja latinorytmejä.

Liput ovelta 18 €, ennakkoon vähintään viikkoa ennen 16 €. Osta ennakkolippu täältä (liveto.fi)

Katso keikkatunnelmia: Danny, Erika

Lastenkonsertti: Kissa Kirnauskis ja Hiiri Hipsukka

Hiiri Hipsukka ja Kissa Kirnauskis johdattavat sinut kesäiselle musiikkiseikkailulle! Luvassa on monta jännää hetkeä sekä paljon tuttuja lauluja, joten tule mukaan yhteiseen laulun ja leikin taikaan!

Liput vain ovelta 7 €