Tule kylätapahtumiin talkoilemaan

Rutalahden nuorisoseura ja kyläyhdistys järjestävät tänäkin kesänä pieniä ja suuria kyläläisten yhteisiä perhe- ja lasten tapahtumia, myyjäisiä, perinteiset syysmarkkinat ja Letkatansseja. Tule toteuttamaan yhdessä hauskoja ja aurinkoisia hetkiä. Tarjolla on erilaisia talkootehtäviä, löydä itsellesi sopiva tehtävä.

Läheskään kaikkiin tehtäviin et tarvitse kuin iloista ja avointa mieltä. Tapahtumissa, myyjäisissä, markkinoilla, tansseissa, kahvi- ja makkaratarjoilun sekä yleisen järjestelyn ja siisteyden ylläpidon avustaminen on tärkeää. Klikkaa kiinnostuksesi ja tule mukaan: https://rutalahti.fi/ilmoittautuminen-talkoolaiseksi/

Jos haluat suorittaa (järjestyksenvalvoja, hygienia, anniskelu) lupakoulutuksia, lisätietoja: 040 5659 719 / rutalahden.ns@gmail.com