Kommentoi kyläsuunnitelmaa 2023-28

Kommentointi on päättynyt, kiitos kommenteista!


Rutalahden kyläsuunnitelmaa vuodelta 2009 on päivitetty syksyn aikana Seurapiirissä, Nuorisoseuran ja Kyläyhdistyksen johtokunnissa. Myös somessa on pyydetty kommentteja. Nyt suunnitelmaluonnos on jaettu kyläläisten postilaatikoihin kommentointia varten. Voit kirjoittaa kommenttisi ja toimittaa Kyläyhdistyksen postilaatikkoon, joka löytyy kylärantaan menevän tien ja Pelto-Koskelantien risteyksestä. Tai lähettää kommenttisi sähköpostilla paula.kinnunen(a)gmail.com. Kyläsuunnitelman löydät alla olevan painikkeen takaa tai klikkaamalla tästä.

Kommentit joulukuun aikana.

Kiitos jo etukäteen! Lopullinen suunnitelma käsitellään Kyläyhdistyksen maaliskuun kokouksessa, jonka ajankohdasta ilmoitetaan erikseen.

Kyläyhdistyksen johtokunta

Ps. Jos tietoosi tulee, että joku kyläläinen on jäänyt ilman suunnitelmatekstiä, pistäthän paperit kiertämään.