Lasten luontoleiri 19.-20.9. Suojarinteellä

La-su 19.-20.9.2020 lähiopetuksena lasten luontoleiri Rutalahdessa (35 €, sisältää lounaan kumpanakin päivänä).

Mitä tapahtuu metsän siimeksessä? Kuka asustaa pinnan alla? Miltä näyttää valkolehdokki, selkälokki tai vesiskorpioni? Leirillä pääsemme ihmettelemään mikroskooppisen pieniä ja suurempia eliöitä. Tunnistamme kasveja, bongailemme lintuja ja vaellamme sammalmättäille metsän uumeniin! Havainnoimme ja teemme itse kokeita selvittääksemme, mitä luonnossa oikeasti tapahtuu?

Leiri koostuu kahdesta teemapäivästä, joiden aikana seikkaillaan Rutalahden alueen lähiluonnossa ja Koskikaran kierroksen luontopolulla. Haavit ja kiikarit kourassa liikutaan läpi metsien ja vesistöjen tutkien luontoa oikeiden biologien jalanjäljissä. Leirille tarvitset mukaan vain tutkijan uteliaisuutta, seikkailumieltä sekä säänmukaiset, luonnossa liikkumiseen soveltuvat varusteet.

Tervetuloa tutkimaan luonnon ihmeitä!

Leirin järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän Kesäyliopisto/JYUniorit, Joutsan kunta, Rutalahden nuorisoseura ry sekä Suomen nuorisoseurat ry. 

Ilmoittaudu pikaisesti, jos haluat saada paikan!
https://kesayo.jyu.fi/fi/opintotarjonta-uusi/koulutustarjonta/60000/600011/609861

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.