Maksuton verkkokerho alakoululaisille 11.-17.6.2020

Luonnon mysteerejä ratkomaan – verkkokerho alakoululaisille 11.-17.6.2020 (maksuton)
Tervetuloa tutkimaan luontoa virtuaalisessa ja maksuttomassa JYUniorit-kerhossa! Mitä tapahtuu metsän siimeksessä? Minkälainen on perhosen muodonmuutos? Myös paljon muuta päästään ihmettelemään yhdessä verkossa ja itse luonnossa samoillen.

Verkkokerho järjestetään arkipäivisin 11.6. – 17.6. (to, pe, ma, ti, ke). Osallistujat tarvitsevat itselleen vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Jokaisena päivänä julkaistaan video- ja verkkomateriaali sekä ohjeet itsenäiseen luonnontutkimukseen.

Kerran päivässä jokainen pääsee myös kertomaan verkossa muille osallistujille ja ohjaajille omista tutkimuksistaan kotona. Samalla myös Joutsan luonto tulee tutuksi. Verkkokerhoon ovat tervetulleita 3.-6. -luokkalaiset. Myös pienemmät koululaiset voivat osallistua, mutta saattavat tarvita aikuisten apua joissakin tehtävissä. Osallistujia otetaan mukaan max 30.

Virtuaalileirin järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän Kesäyliopisto/JYUniorit, Joutsan kunta, Rutalahden nuorisoseura ry ja Keski-Suomen LUMA-keskus.

Ilmoittautumiset 28.5. mennessä tästä linkistä:
https://kesayo.jyu.fi/fi/opintotarjonta-uusi/koulutustarjonta/60000/600011/609860

Tervetuloa tutkimaan luonnon ihmeitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.