Tarjolla kesätöitä!

Haemme reippaita kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

– Letkaliiterin yhteydessä olevaan kesäkahvilaan. Kesäkahvila on avoinna juhannuksesta elokuun alkuun lauantaisin ja sunnuntaisin. Kahviotyön osalta olemme mukana Keski-Suomen OP:n kesäduunikampanjassa (www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni).

  • Tehtäväkuvaus: Rutalahden Nuorisoseuran Letkaliiterin yhteydessä toimivan kesäkahvilan hoito, asiakaspalvelu ja kahvilatuotteiden valmistaminen ja leipominen.
  • Eduksi katsotaan: Reipas ja iloinen asenne työhön ja kanssaihmisiin. Asiakaspalveluhenkisyys. Leipomistaidot. Hygieniapassi tulisi olla ruokatuotteiden käsittelyn vuoksi.

Siivoustehtäviin

Ulkotehtäviin mm. nurmikonleikkuu ja muut kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät

Arvostamme iloista ja reipasta asennetta työhön ja kanssaihmisiin. Toivomme, että olet vähintään 15-vuotias tai täytät tänä vuonna 15 vuotta. Kesätyösopimukset ovat määräaikaisia ja niitä on tarjolla eri viikkotuntimäärillä. Työsuhteet ajoittuvat pääosin kesä-heinäkuulle.

Lisätietoja: Rutalahden Nuorisoseuran sihteeri Kirsi Tarkkanen antaa mielellään lisätietoja puh 0503270407 (kyselyt klo 17 jälkeen) Hakemukset sähköpostilla rutalahden.ns@gmail.com 19.4.2020 mennessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.