Tutustuminen Äänekosken biotuotetehtaaseen (Pro Nemus) 17.4. – ilmoittaudu mukaan

Leivonmäen kansallispuiston ystävät järjestää tutustumisretken Äänekosken Pro Nemus -keskukseen. Rutalahden NS maksaa jäsenilleen retken bussikulut eli mukaan pääset omakustanteisen lounaan hinnalla!

Pro Nemus on ollut erittäin suosittu tutustumiskohde ja ryhmäpaikat tälle keväälle ja kesälle ovat jo täynnä. Keskuksesta voi lukea esimerkiksi tästä Äänekosken kaupunkisanomien jutusta: http://aksa.fi/pro-nemus-on-huikea-kokemus/ Tutustumiseemme sisältyy myös kierros tehdasaluella, mikä ei kuulu tavalliseen vierailuun.

Pro Nemuksessa voi ottaa vapaasti valokuvia, mutta tehdasalueen kuvaamiseen tulee kysyä erikseen lupa oppaalta. Huom! Mukaan tulee ottaa kuvallinen henkilötodistus!

Bussi lähtee Leivonmäen Teboililta 17.4.2019 klo 7:15 ja otamme kyytiläisiä mukaan Suojarinteen pihasta n. klo 7:30. Pro Nemus -keskukseen tutustumme klo 9-11:15 ja tehdasalueeseen 11:15-12. Lounas nautitaan Äänekosken kaupungintalolla (keittolounas 5,60 € / lounas 6,60 €). Takaisin Rutalahdessa olemme n. klo 14:15.

Ilmoittautuminen Maaritille, puh. 050 577 9153. Ilmoittaudu mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoita samalla mahdollinen erikoisruokavalio sekä se, tuletko kyytiin Teboililta vai Suojarinteeltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.