Lasten yliopiston alakouluikäisten tiedeleiri Rutalahdessa 4.-8.6.

Jyväskylän yliopisto, Kesäyliopisto, Joutsan kunta, Suomen Nuorisoseurat sekä Rutalahden nuorisoseura järjestävät alakouluikäisten tiedeleirin Suojarinteellä 4.-8.6.2018 klo 9.00-15.00: Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kuka kurkistaa sammalmättään suojista? Kuka asustaa pinnan alla? Oletko ikinä tavannut hurjaa maakiitäjäistä tai koskien mahtavaa kalastajaa koskikaraa?  Luontoleirillä pääset tutustumaan näihin ja moniin muihin otuksiin, joita luonnossa lymyää!

Leiri koostuu viidestä teemapäivästä, joiden aikana pääsemme seikkailemaan Rutalahden alueen lähiluontoon ja Koskikaran kierroksen luontopolulle. Liikumme haavit, kiikarit ja mikroskoopit kourassa läpi metsien ja vesistöjen tutustuen niiden asukkaisiin. Havainnoimme ja tutkimme luontoa siis oikeiden biologien jalanjäljissä.

Leiri on maksuton ja leiripäivien aikana nautitaan Rutalahden nuorisoseuran tarjoama lounas.

Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.