Letkaliiterin Kesä 2018

Tunnelmallinen 69-vuotias tanssilato!
(Koskelantie 56, 41710 Rutalahti,
p. 040 5659 719)

*Muutokset ohjelmistoon mahdollisia

 

Letkan OHJELMALLISET pop up -ravintolailLaT

Joka perjantai 29.6.-3.8., Klo 19-22
Letkan Rysä-ravintolassa tarjolla ruokaa ja musisointia. Sisäänpääsy ruoka-annoksen hinnalla. Ruokapalvelun tuottaja on joku paikallinen yrittäjä, kunakin iltana eri yrittäjä ja erilainen ruokakonsepti. Katso tarkempi ohjelma

________________________________ 

Juhannusaatto: Kinojake

Juhannusaatto: Kinojake

Pe 22.6. klo 20.30

Uuden sukupolven tanssiorkesteri jonka ammattitaitoisessa käsittelyssä tutut klassikkokappaleet muuntautuvat sujuvasti tanssittavaan muotoon. Koe humpat, tangot ja swingit nuorekkaalla ja erilaisella otteella.

Katso keikkatunnelmia: Kinojake

60-luvun ilta: Steeples & Berit

60-luvun ilta: Steeples & Berit

La 30.6. klo 20.30

Steeples on viihdyttänyt popin ja rokin ystäviä jo 60-luvulta asti, nykyisellä kokoonpanolla jo yli 20 vuotta. 60-luvulla myös uransa aloittaneen Beritin tunnetuimpia iskelmähittejä ovat mm. ”Sinä olet hän”, ”Sattuma kuljettaa” sekä ”Preerian keltainen ruusu”.

Semmarit

Semmarit

To 5.7. klo 20.00

Semmarien eli Seminaarimäen mieslaulajien musiikki ei ole perinteistä kuorolaulua, vaan heidät tunnetaan rohkeasti eri musiikkirajoja rikkovana ja oman soundinsa luoneena show-kokoonpanona.

Katso keikkatunnelmia: Semmarit

Tommi Soidinmäki & Vastakaiku

Tommi Soidinmäki & Vastakaiku

La 7.7. klo 20.30

Tommi Soidinmäki on vuoden 2004 tangokuningas, jonka jälkeen ura on vienyt miestä myös teatterilavoille. Tanssilavoilla häntä säestää ammattilaisista koostuva Vastakaiku-orkesteri.

Katso keikkatunnelmia: Tommi Soidinmäki

Mika Lappalainen yhtyeineen

Mika Lappalainen yhtyeineen

La 14.7. klo 20.30

Lämminhenkiseltä Mika Lappalaiselta, vuoden 2016 tangofinalistilta, luontuu niin iskelmä- ja tanssimusiikki kuin vanha kunnon rokkikin.

Kuuntele: Mika Lappalainen

 

Erika & Danny

Erika & Danny

La 21.7. klo 20.30

Danny nähtiin ensimmäisen kerran Letkalla vuonna 1967 ja pitää hallussaan Letkan kaikkien aikojen lavaennätystä vuodelta 2014. Nyt valovoimainen showmies ja iskelmälaulaja nousee lavalle yhdessä Erika Vikmanin kanssa, joka tunnetaan vuoden 2016 tangokuningattarena. Yhdessä kaksikko tarjoaa nostalgiaa, 60-luvun rokkia, finnhittejä ja latinorytmejä.

Katso keikkatunnelmia: Danny, Erika

Lastenkonsertti: Kissa Kirnauskis ja Hiiri Hipsukka + keppihevoskilpailu

Lastenkonsertti: Kissa Kirnauskis ja Hiiri Hipsukka + keppihevoskilpailu

Su 22.7. klo 15

Hiiri Hipsukka ja Kissa Kurnauskis johdattavat sinut kesäiselle musiikkiseikkailulle! Luvassa on monta jännää hetkeä sekä paljon tuttuja lauluja, joten tule mukaan yhteiseen laulun ja leikin taikaan!

Lisäksi klo 13 alkaen Keppariesteratsatuskilpailu. Tervetuloa osallistumaan!

Laula kanssain -yhteislaulutapahtuma: Marita Taavitsainen & Juse Venäläinen

Laula kanssain -yhteislaulutapahtuma: Marita Taavitsainen & Juse Venäläinen

Ke 25.7. Klo 19.00

Marita Taavitsainen on tunnettu iskelmätaivaan tähti jo yli 20 vuoden ajalta. Vuoden 1995 tangokuningatar on tunnettu tanssilavojen lisäksi näytelmä- ja  tv-lavoilta. Tänä kesänä ihastuttava Marita Taavitsainen johdattaa Letkaliiterin yleisön yhteislauluun yhdessä Juse Venäläisen kanssa.

Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit

Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit

La 28.7. klo 20.30

Teemu Harjukari ja Taivaanrannanmaalarit on hyvää mieltä ja taidokasta soitantaa harjoittava kiitelty kokoonpano, joka on toiminut mm. Kesäillan Valssin vakio-orkesterina vuonna 2010.

Katso keikkatunnelmia: Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit

Laura Voutilainen sekä The Vincents

Laura Voutilainen sekä The Vincents

La 4.8. klo 20.30

Iskelmä- ja pop-laulajana tunnetun Laura Voutilaisen tunnetuimpia radiossakin soineita hittejä ovat mm. KerranMiks ei ja En mielestäin sua saa. The Vincents on tunnettu tanssittavasta rokista ja rautalankakappaleista.

Katso keikkatunnelmia: Laura Voutilainen,  The Vincents

________________________________ 

LA 29.9.          RUTALAHDEN XIV MARKKINAT

Katso tunnelmia aikaisemmilta vuosilta

AJO-OHJE:

OSOITE: KOSKELANTIE 56, 41710 RUTALAHTI

JKL:n suunnasta: 
Aja nelostietä JKL:stä etelään 30 km ja tulet Viisarimäen risteykseen. (Ensimmäinen liittymä Vaajakosken ABC:n jälkeen). Käänny oikealle (kyltti: Rutalahti 10). Kun tulet kylälle, näet oikealla nuorisoseurantalon. Tie kaartuu vasemmalle ja oikealla näet entisen kyläbaarin. Tulet samalla t-risteykseen, josta käännyt oikealle. Aja 1 km, niin olet Letkaliiterin kohdalla!

Joutsan suunnasta:
Kun olet nelostiellä ohittanut Leivonmäen kirkonkylän, niin aja 9 km ja näet vasemmalle kääntyvän risteyksen, jossa lukee Rutalahti 6. Aja hiekkatietä kylälle asti. Tie muuttuu asvaltiksi ja kaartuu keskellä kylää vasemmalle (oikealle kyltti Jyväskylä 40 km; älä käänny sinne!). Matkaa Letkaliiterille on 1 km. 

Veneellä:
Veneen voi jättää Rutalahden satamaan, josta Letkaliiterille on matkaa vain noin 300m.