Ajankohtaista

Seurapiirin ohjelmaa Suomen juhlavuonna 2017

Piiri kokoontuu kuukauden toinen tiistai klo 13.00 Suojarinteellä, ellei toisin kerrota.

Marraskuu 14.11.

Seurapiiri – ja myös kaikki muut asiasta kiinnostuneet – ovat tervetulleita Nisulan kylätalolle 14.11. juhlimaan satavuotiasta Suomea. Lähdemme Suojarinteeltä klo 12.15 kimppakyydein. Aluksi remontoidun talon esittely, sitten syksyinen pitoruoka. Ohjelmassa ”Kalevalainen nainen” Ritva Laitinen johdattaa meidät matkalle kansallispukujen ja Kalevala-korujen kiehtovaan maailmaan – miten ne ovat olleet muokkaamassa suomalaisuutta. Pue siis kansallispuku ja varaudu muutamalla sanalla kertomaan siitä. Jos sinulla on Kalevala-koruja, ota ne mukaan, kootaan pieni näyttely. Tornbergin perheyhtye musisoi. Ja lopuksi juomme vielä kahvit.

Ilmoittautumiset leila.backman24@gmail.com   5.11. mennessä. Maksuun varaa tasaraha ja anna se Puttosen Kaleville Nisulassa. Seurapiiriläiset 10 euroa, muut 15.

Tervetuloa!

Joulukuu 12.12.

Retki uuteen Toivakkataloon ja vähän muuallekin naapuripitäjässä kimppakyydein.

Kahvivuoroja on vuonna 2017 poikkeuksellisen vähän, ja vuorot on täytetty ilmoittautumisjärjestyksessä, paitsi syyskuun kotaretki, jonka tarjoilu on sysätty miesporukalle! (valituksia otetaan vastaan, mutta niitä ei oteta huomioon  😉
Kahvituksessa ei ole syytä ruveta kilpavarusteluun – vähempi on parempi! Mikäli haluatte, Kalevilta voi pyytää rahaa hankintoihin. Kahvimaksu 2 euroa, kerätyt rahat käytetään esim. retkeen, jolloin vakituisia seurapiiriläisiä (vähä 3 krt/vuosi) hyvitetään retkimaksussa. (2017 Jämsän retki)