Ajankohtaista

Seurapiirin ohjelmaa Suomen juhlavuonna 2017

Piiri kokoontuu kuukauden toinen tiistai klo 13.00 Suojarinteellä, ellei toisin kerrota.

Syyskuu 12.9.
Seurapiiri retkeilee syyskauden aluksi Rutasten kodalle ja savusaunalle Kivisuolle, kuulemme myös mitä uutta matkailubisneksessä on vireillä. Seurustellaan ja vaihdetaan kesän kuulumiset, jos sieniä löytyy, voidaan niitäkin tunnistaa. Emännän esiliinat pukevat ylleen Tarkkasen Jouko, Vainiomäen Tapio, Tompurin Jaakko ja Koskisen Arto. Mitähän meille on tarjolla? Muista ottaa pari euroa taskuun.
Mennään Kivisuolle kimppakyydein ja lähdetään klo 12.40 Suojarinteen kentältä. Tule mukaan ja houkuttele naapurikin!
Lokakuu 10.10.

Syksyinen Bingo ja vapaata rupattelua Suojarinteellä (neuvotellaan päiväkuntalaisten kanssa, miten järjestetään) lauletaan Martin ja Uskon johdolla
(kahvit Liisa Mäkinen ja Terttu Ikonen)

Marraskuu 14.11.

Seurapiiri (ja kaikki muutkin, joita asia kiinnostaa) juhlii 100-vuotiasta Suomea Nisulan Kylätalolla 14.11. Puheen on luvannut pitää Ritva Laitinen ja Tornbergin perheyhtye musisoi. Toivotaan, että mahdollisimman moni pukeutuu kansallispukuun. Samalla meillä on mahdollisuus tutustua sisätiloiltaan kesällä uudistettuun Nisulan kylätaloon. Juhla-aterian valmistavat Nisulan kyläseuran naiset Järvenpään Helenan johdolla.

Laitan tarkemman aikataulun, hinnan ja ohjeet lähempänä, kunhan syksyn mittaan niistä sovitaan. Laita kuitenkin päivämäärä jo punakynällä almanakkaan! Ja tämä tilaisuus on siis avoin ihan kaikille kiinnostuneille, mutta tarjoilun takia on ennakkoilmoittatutuminen, siitäkin ohjeet lähempänä.

Joulukuu 12.12.

Retki uuteen Toivakkataloon ja vähän muuallekin naapuripitäjässä kimppakyydein.

Kahvivuoroja on vuonna 2017 poikkeuksellisen vähän, ja vuorot on täytetty ilmoittautumisjärjestyksessä, paitsi syyskuun kotaretki, jonka tarjoilu on sysätty miesporukalle! (valituksia otetaan vastaan, mutta niitä ei oteta huomioon  😉
Kahvituksessa ei ole syytä ruveta kilpavarusteluun – vähempi on parempi! Mikäli haluatte, Kalevilta voi pyytää rahaa hankintoihin. Kahvimaksu 2 euroa, kerätyt rahat käytetään esim. retkeen, jolloin vakituisia seurapiiriläisiä (vähä 3 krt/vuosi) hyvitetään retkimaksussa. (2017 Jämsän retki)