Lasketteluretki Himokselle ke 28.2. – ilmoittaudu viimeistään 24.2.!

Nuorisoseura järjestää lasketteluretken Jämsän Himokselle hiihtolomaviikon keskiviikkona, 28.2.2018. Lähtö on klo 10 Suojarinteen pihasta ja paluu n. klo 15 tai yhteisesti sovitun mukaisesti. Himoksella lupailevat kaikkien rinteiden aukeavan hiihtolomiin mennessä ja hiihtolomaviikolla Jämsän ammattiopiston matkailualan opiskelijat järjestävät perheen pienemmille hauskaa, ohjattua ohjelmaa. Katso tarkemmat tiedot Himoksen verkkosivuilta.

Nuorisoseura kustantaa bussin ja osallistujat maksavat omat kulunsa Himoksella. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään la 24.2.2018 Annukalle puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 040 675 4480.

Kuva: Himos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.