Teatteriretki Mikkeliin la 24.2. – ilmoittaudu 31.1.2018 mennessä!

Bussi lähtee Rutalahdesta Suojarinteen pihasta la 24.2.2018 klo 9:15. Matkaamme Toivakan kautta Mikkelin Kenkäveroon (http://www.kenkavero.fi/), missä nautimme Sydäntalven Lähiruokabuffetin (ks. ruokalista lopussa). Kenkäverossa on myös aikaa tutustua Kenkäveron miljööseen sekä ihanaan Taito Shop -myymälään sekä Pauliina Rundgrenin HandiCraftsin Verstasmyymälään. Mikkelin teatterin Mika Waltarin tekstiin pohjautuva Komisario Palmun erehdys (http://www.mikkelinteatteri.fi/ohjelmisto?ohjelma=96) alkaa klo 13 ja esitys kestää väliaikoineen 2h 20min. Heti esityksen jälkeen lähdemme kotimatkalle ja olemme takaisin Rutalahdessa noin kello viiden aikoihin. Tule mukaan mahtavalle reissulle!

Ilmoittautuminen Maaritille (puh. 050 577 9153) viimeistään 31.1.2018. Kerro ilmoittautuessasi erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat (koko menu on täysin laktoositon) sekä tarvitsetko kyytiä Rutalahteen. Retken hinta nousee, jos osallistujia on alle 20, joten ota kaverisikin mukaan! Bussimatka on ilmainen nuorisoseuran jäsenille ja heidän seuralaisilleen.

Hinta: 50 € / hlö maksetaan bussissa käteisellä (teatterilippu + ruokailu)

Sydäntalven Lähiruokabuffet:

  • Sinappigraavattua kirjolohta, tillikastiketta + Haukea kahdella tavalla + Muikkuterriiniä
  • Perinteistä perunasalaattia + Pappilan vihersalaattia, tillikurkkuja, valkosipulisia krutonkeja pappilan salaatinkastiketta + Aurajuustolla maustettua pähkinäistä salaattia
  • Kasvis-sienirullaa + Paahtopaistia ja karpalohyytelöä
  • Talvinen porkkana-inkiväärishotti
  • Leivintuvan leipävalikoima, narskuvaa näkkäriä + Voita ja yrtti-tuorejuustolevitettä
  • Paistettuja muikkuja sekä sitruunakastiketta + Paahdettua porsaan seläkettä ja tummaa yrttikastiketta + Uunipunajuuria ja pinjansiemeniä + Kermaperunaa
  • Pullahalko ja puolukka-vaniljakastiketta + Suklaa-marenkimoussea + Kahvia tai haudutettua yrttiteetä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.