Seurapiiri ”Loikkasi liikkeelle”

Seurapiiri osallistuu Loikkaa liikkeelle -liikuntakisaan tammikuusta lokakuun puoleen väliin. Muutkin kuin seurapiiriläiset ovat tervetulleita osallistumaan kampanjaan – vaikka ihan vaan omaksi iloksi. Tavoitteena on kerätä korttiin puolen tunnin liikuntasuorituksia. Tällä hetkellä (10.1.) kuntokampanjaan on ilmoittautunut jo upeat 29 osallistujaa.

Suorituksia voi kirjata omaksi iloksi, osallistua Seurapiirin kisaan (sovitaan yhdessä tammikuussa, mitä ja miten tähän järkätään palkintoja) tai halutessaan voi myös osallistua maakuntatason ja valtakunnan kisaan, joissa on omat palkinnot. Paras palkinto on tietysti kohoava kunto! Ja jokainen ”kilpailee” ensisijaisesti itsensä kanssa!

Mukaan pääsee edelleen ilmoittautumalla Huikon Mairelle, joka toimii kampanjan yhdyshenkilönä. Varaudu kertomaan hänelle tammikuussa, miten aiot osallistua. Jos haluat osallistua, ilmoita, niin toimitamme kortin.

LOIKATAAN LIIKKEELLE!

Lisää seurapiirin toiminnasta vuonna 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.