Lähetä kuva piparkakkutalostasi

Joko teillä on leivottu pipareita ja rakennettu piparkakkutaloja?
Rutalahti sivuille on kerätty vuosien varrella kuvia piparkakkutaloista ja vinkkejä talojen rakentajille. Aikaisempina vuosina on nähty piparisia muumitaloja, Valtran-traktoreita ja jopa piparinen Rutalahden kylä! Jos teilläkin rakennetaan tänä jouluna piparitaloja tai muita jouluisia rakennelmia niin lähetä kuva (osoitteeseen eveliina.liias(a)hotmail.fi) toistenkin iloksi ja inspiraatioksi. Piparkakkutaloja voi käydä ihastelemassa täällä. Ja täältä löytyy vinkkejä rakennusprojektia suunnitteleville.

Tässä inspiraatiota Huikkojen vuoden 2017 piparkakkutalosta:

Iidan, Ainon,  Aaronin ja Maire-mummon (Huikko) piparkakku-paloasema

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.