Pikkujoulut Revontulessa Laura Voutilaisen tahdissa pe 24.11.

Lähtö pikkujouluihin Hankasalmen Revontuleen bussilla perjantaina 24.11.2017 klo 18:30 Suojarinteen pihasta (Ravion tienhaara klo 18:20). Joulun juhlapöytä on tarjolla klo 20 alkaen, orkesteri aloittaa n. klo 21:30  ja Laura Voutilaisen showtime 23-24 aikoihin. Bussikuljetus esityksen jälkeen takaisin Rutalahteen ja Ravion kylälle.

Hinta 49 € (sis. joulupöydän, pääsylipun ja kuljetuksen). Ikäraja 18 v. Ilmoittautuminen Samulille viimeistään 31.10. tai kysy myöhemmin mahdollisia peruutuspaikkoja samuli@rutalahdenmylly.fi tai puh. 0400 – 346 300.

Joulun juhlapöytä sisältää:

  • Konjakkigraavattua lohta, yrttisinappikastiketta, suutarinlohta, savumuikkuja, tervasilakoita, tilliperunoita, Revontulen savulohta, mustaherukkasilliä, vihersalaattia, rosollia ja punajuurikermaa, sienisalaattia, kana-caesarsalaattia, nyhtöhärkäterriiniä, punasipulihilloketta, savuporotartaria, karpalocumberlan-kastiketta
  • Kinkkua, herneitä, luumuja ja paistinkastiketta, imellettyä perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa
  • Kahvi ja tee, piparinen glögituorejuustokakku, minttusuklaamoussea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.