Ilmoittaudu Puulan seutuopiston joogaan Suojarinteelle!

Viime syksystä toiminut jooga jatkaa pyörimistään Puulan seutuopiston kautta keskiviikko-iltaisin klo 19-20.15. Aloitus 27.9. – mukaan rohkeasti uudet tulokkaat ja vanhat konkarit!

https://www.opistopalvelut.fi/puula/course.php?l=fi&t=4346

”Voimajooga on astangajoogaan pohjautuva kokonaisvaltainen menetelmä hyvinvoinnin, tasapainon ja terveyden ylläpitämiseksi. Säännöllinen joogan harjoittaminen lisää notkeutta, vahvistaa ja puhdistaa niin kehoa kuin mieltäkin sekä parantaa keskittymiskysyä. Perinteistä hathajoogaa liikunnallisemman voimajoogan asanaharjoitus perustuu tietoisen syvän hengityksen sekä liikkeiden tasatahtisuuteen. Kurssilla opitaan astanga/voimajoogan perusteet, jotta harjoitusta voi jatkaa omatoimisesti kotioloissa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aikaraja täyttynyt. Suorita varmennus uudelleen.